DE REIKIDOCENTEN

Sanatan Swemer

Dertig jaar geleden begon Sanatan Swemer zijn spirituele reis. Deze reis bracht hem vele malen in India en andere oosterse landen. Hij trok mee in de karavanen van diverse spirituele leraren en woonde en werkte in de leefgemeenschappen en ashrams van wijze mensen.
Nog steeds maakt hij, samen met Elsja lewin, regelmatig spirituele reizen naar India en Azie, waarover hij soms publiceert. Jarenlang had hij in het spirituele maandblad Spiegelbeeld een vaste rubriek die hij als cartoonist zelf illustreerde. Onderweg geven ze ad hoc Reikicursussen.
De kennis en inzichten die hij verwierf gebruikt hij, behalve bij Reiki, ook bij zijn counselingwerk met Boeddhistische Astrologie dat hij al meer dan 20 jaar doet. Zie elders op deze site.

 

 

 

Drs. Elsja Lewin

Al meer dan twintig jaar bewandelt Elsja Lewin het spitituele pad van de yoga. In de jaren tachtig was zij een van de eerste mensen in Nederland die Reiki leerden, wat haar vanaf het begin sterk aansprak.
Daarnaast is zij 20 jaar als docent verbonden geweest aan de lerarenopleiding van de Rijksuniversiteit Utrecht, waar zij o.a. trainingen gaf  in stress- en timemanagement. Daarnaast is zij yogadocent en -therapeute. Zij geeft ook individuele begeleiding bij stressgerelateerde problemen, burn-out en reintegratie. Hierbij maakt ze ondermeer gebruik van de C.S.R. methode ( Chronische Stress Reductie ).
Op aanvraag geeft zij ook trainingen op locatie.

 

Sanatan Swemer & Elsja Lewin
| 06-442 60 272
www.reiki-utrecht.nl